Evia Property
Administrator
  • Mobile: 0030 6973 015 399, 0030 6980 149 705
  • Email: info@eviaproperty.gr
  • Website: http://www.eviaproperty.gr
  • Map View
  • Directions
Enquire Now

3023L, 2 Οικοδομήσιμα Αγροτεμάχια στον Αγ. Γεώργιο Λίμνης

  • 681
Description

Αγροτεμάχιο με ελαιόδεντρα έκτασης 10.067 τμ ευρισκόμενο στην τοποθεσία

Αϊ Γιώργης στη Λίμνη Ευβοίας.

Το αγροτεμάχιο αποτελείται από δύο τμήματα, α’ και β’. Είναι άρτιο και οικοδομήσιμο ολόκληρο αλλά και καθε τμήμα χωριστά.

Το τμήμα α΄ έχει εμβαδόν 5.720,50 τμ και περιλαμβάνει κτίσμα 58 τμ. Πρόκειται για μια λιτή κατοικία με 2 τζάκια που αποτελείται από τρία συνεχόμενα δωμάτια, ένα μπάνιο κι ένα δωμάτιο με ξεχωριστή είσοδο. Το υπάρχον σπίτι μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως προσωρινή κατοικία μέχρι να ολοκληρωθούν οι εργασίες νέας οικοδομής ή να διαμορφωθεί σε ξενώνα μετά από εργασίες επισκευής

Το τμήμα β΄ έχει εμβαδόν 4.346,60 τμ.

Η ανάγκη για νερό καλύπτεται από το δίκτυο ύδρευσης της Λίμνης αλλά και απευθείας από πηγή η οποία βρίσκεται στο βουνό.

Δεν έχει ρεύμα αλλά είναι πολύ εύκολο να συνδεθεί στο ηλεκτρικό δίκτυο αφού πολύ κοντά υπάρχουν ηλεκτροδοτημένες κατοικίες. Μια άλλη λύση βέβαια, είναι τα φωτοβολταικά ή και άλλες εναλλακτικές πηγές ενέργειας.

Το αγροτεμάχιο είναι ίσως το μοναδικό προς πώληση στην περιοχή, μιας και οι λιγοστές ιδιοκτησίες ιδιωτών δεν πωλούνται ενώ οι υπόλοιπες εκτάσεις ανήκουν είτε στο δασαρχείο είτε στην εκκλησία.

ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ:

Αεροδρόμιο Αθηνών 178.5χλμ, 2.35 ώρες

Αιδηψός (ferry boats στην κεντρική Ελλάδα) 36.5χλμ, 30λ.

Συνταταγμένες:

38°43’40.8″N
23°21’06.1″E

 ΠΕΡΙΟΧΕΣ

Λίμνη

Η πόλη της Λίμνης είναι ένας ιστορικός και παραδοσιακός οικισμός, που περιβάλλεται από πευκόφυτους λόφους, χτισμένος αμφιθεατρικά βλέποντας πάντα τα ήσυχα νερά του βόρειου Ευβοϊκού κόλπου ενώ στον ορίζοντα, εκτός από το κοντινό όρος Κανδήλι, κυριαρχεί το μαγευτικό βουνό του Παρνασσού που καλύπτεται από χιόνι για αρκετούς μήνες του χρόνου και βρίσκεται στην ηπειρωτική χώρα, κοντά στην η αρχαία περιοχή των Δελφών.

Ως πρωτεύουσα των τριών δήμων, η Λίμνη έχει πολλές υπηρεσίες, όπως αστυνομικό τμήμα, λιμενική αρχή, δασική υπηρεσία, ταχυδρομείο, δύο τράπεζες, συμβολαιογραφικό γραφείο και κτηματολόγιο, δικηγόρους και το Δημαρχείο. Υπάρχουν ιατροί και φαρμακεία, υπηρεσίες ομορφιάς, σούπερ μάρκετ και μίνι μάρκετ, καταστήματα τροφίμων, αρτοποιεία και είδη ζαχαροπλαστικής, χαρτικά και καταστήματα με είδη δώρων. μπορείτε να αγοράσετε φρέσκο ψάρι από το κατάστημα ψαριών ή απευθείας από τους αλιείς νωρίς το πρωί. Φυσικά μπορείτε να απολαύσετε φρέσκο ψάρι και θαλασσινά, καθώς και παραδοσιακά ελληνικά φαγητά, στα ουζερί και τις ταβέρνες κατά μήκος της θάλασσας συνοδευόμενα με εκλεκτό τοπικό κρασί ανά πάσα στιγμή.

Αϊ Γιώργης-Λίμνη

 Η τοποθεσία Αϊ Γιώργης βρίσκεται 6.500 χλμ νοτιοανατολικά της Λίμνης. Το έμβλημά της είναι το   επιβλητικό όρος Καντήλι που   ορθώνεται στο νοτιοανατολικό άκρο της σαν «φύλακας» του πανέμορφου κόλπου της παραλίας του Αι- Γιώργη.

Η τοποθεσία είναι γνωστή σε όσους εδώ και χρόνια επισκέπτονται τη Μονή Γαλατάκη, σε όσους παλαιότερα επισκέπτονταν το θαλάσσιο μουσείο του Αναστάσιου Χρηστομάνου και στους φυσιολάτρες. Η περιοχή αν και «πληγωμένη» από τις συνέπειες της πυρκαγιάς που συνέβη στο παρελθόν, διατηρεί τον χαρακτήρα της και παραμένει μοναδική προσφέροντας γαλήνη και αρμονία σε όσους την επισκέπτονται ξανά αλλά και σε όσους   την ανακαλύπτουν.